7.2.13

KVAL

Detta kval är av lite mindre i kaliber än det förra bostadsrelaterade kvalet, men har ändå orsakat mig gråa hår :-D

Vi har en Ikea Kramfors soffa. Det finns ett företag som specialiserar sig på att erbjuda tyger till Ikea möbler för att göra dem mer personliga. Kramfors soffan är helt underbar, rymlig och av hög kvalitet men börjar ha fått nog för stunden av det gula. I stället för att köpa en ny soffa, tänker jag absolut utnyttja möjligheten till tygbyte....

Vår soffa idag

Och från andra hållet

Jag brukar vara bra på att fatta beslut, lite för bra, (för hastig ibland) men med sofföverdraget har jag haft problem. Jag har nu och då surfat på Bemz hemsidor för att se på alternativa överdrag till soffan, men aldrig kommit längre än att jag beställt gratis tygprover. Det finns så många alternativ, hur i all världen skall man kunna bestämma sig??

www.bemz.com/sv

Kanske var det ett tecken från himlarna att jag fick en e-post från Bemz gällande deras rea. Jag var redan riktigt nära att beställa ett tyg jag inte alls hade tänkt mig, men ändrade mig sen ändå i sista minuten och beställde ett annat. Vi får se om några veckor hur soffan ser ut i sina nya kläder.

Glad att jag äntligen fick det gjort. Litet steg för mänskligheten, stort steg för mig.

P.S.
Usch! Jag tror jag håller på och bli vuxen eftersom jag funderar över saker och ting mycket mer grundligt än spontana-L brukar!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!