VEM?


Lindusius kallade min pappa mig som liten. Lyckans ost tänkte jag passar bra som bloggnamn eftersom  innehållet i bloggen koncentrerar sig på de goda sakerna i mitt liv. Om vi leker att livet är osten och lyckan är hålen så är det hålen i osten denna blogg koncentrerar sig på.

På riktigt heter jag Linda, är socionom och pedagogie magister och lever mitt liv i stadens hyreslägenhet med två söner (2011,2012) och en fiskförsäljare till sambo. 

I bloggen kan ni läsa om mina observationer i och utanför hemmet. Innehållet i bloggen varierar efter mitt humör, jag är där vinden fört mig. Bloggen är min hobby, min dagbok, och jag uppdaterar den enligt lust och tid.

Jag ägde inte en kamera innan morsdagen 2015, men har gjort mitt bästa för att fånga fiilisen med telefonen. Jag är intresserad av små lyckostunder i form av såväl materiella fynd som immateriella stunder här och nu. 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 

Lyckans Ost tarkoittaa Onnen Pekkaa. Blogissa esittelen paloja elämästäni stadin vuokrakodissa ja sen ulkopuolella. Keskityn blogissani elämän valoisaan puoleen vaikka sisältö ajoittain saattaa käsitellä myös vakavia aiheita jotka koen tärkeiksi jakaa. Blogi on harrastukseni, päiväkirjani jota päivitän oman mielen ja ajan mukaan. Vaikeuksien kautta voittoon!

LINDUSIUS@GMAIL.COM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!