23.10.18

FÖRSTA GÅNGERNAS HÖST
Korento Cosmetics

Unna Nordic
Hösten har fortsättningsvis varit tung. Min man hamnade plötsligt in på sjukhus och blev opererad, dessutom hade jag ju mormor på sjukhuset redan färdigt. Min man återhämtade sig på ett par veckor, men min mormor förlorade jag för två veckor sedan. Natten innan hon dog sov jag med henne i samma rum och den natten hon dog vaknade jag precis vid det klockslag som stod på lappen som var fäst med en säkerhetsnål på täcket som prydde hennes döda kropp. Hon var den första döda människan jag någonsin sett. 

Den här hösten har präglats av bli följande första gånger:

  • första gången jag övernattat på en terminalvårdsavdelning
  • första gången jag sett en död männinska
  • första gången jag valt en kista på en begravningsbyrå 
  • första gången jag varit hemma hos mummi utan att hon är där
  • första gången jag och min man har haft möjlighet att vistas flera dagar i sträck på tumis (tack vare sjukledigheten).

Samtidigt som det skett stora och sorgliga saker i mitt liv har vardagen rullat på. Sampo har till exempel samlat mod och velat gå ensam till och från skolan nu och då. Båda pojkarna har övat på simning i simhallen och skridskoåkning i Åggelby ishall och gjort stora framsteg. 

Livet går vidare så är det bara. Fast det varit en tung höst så har det samtidigt varit en fantastiskt fin höst. Det har varit så vackert, jag har vuxit och lärt mig acceptera sorgen som en bestående del av mig själv. Samtidigt som jag är ledsen kan jag vara glad. 

Bara för att jag sörjer betyder inte att jag inte kan bli eld och lågor när jag får prova på fantastiska naturkosmetiska produkter från två olika inhemska företag. Unna Nordic är ett märke som det lönar sig att bekanta sig med. Jag fick själv tre av deras hudvårdsprodukter och har varit supernöjd med dem. Om du har möjlighet att besöka Kauneushoitola Hilla i Sandviken så rekommenderar jag det varmt, men du hittar produkterna givetvis också på sidan unnanordic.fi
En annan fantastisk nyhet jag fått prova på är Flow Cosmetics nya make-up produkter som går under namnet Korento Cosmetics. De här nya produkterna dyker upp i butikerna i början av oktober. Själv förälskade jag mig i Serum Foundation och Liquid Blush som båda är lätta till konsistensen och sätter sig perfekt på hyn. 

*Unna Nordic och Korento Cosmetics produkterna är Pr-sampel.

2 kommentarer:

  1. Just så är det. Sorgen är en del av dig och gör den till vad du är idag. Sorgen rundar kanterna på den annars ganska tvära vardagen.
    Härligt att läsa att Sampo gör såna framsteg ❤

    SvaraRadera

Tack för din kommentar!