17.5.18

BYBI BEAUTY

Bybi Beauty

Sugar Helsinki

Bybi Beauty

Sugar Helsinki

Genast när vi kom hem till Finland från vår resa till Grekland kände jag att hyn drog ihop sig och torkade. Det var alltså som på beställning jag kom att bli bekant med det Brittiska märket Bybi Beaty som lanserades år 2017. Tack till Sugar Helsinki  som gav mig dessa underbara produkter att testa och berätta vidare till er om. 

Detox Dust Powder Face Mask med charcoal är en anti-pollution mask som med hjälp av papayaenzymer och kaolinlera spolar ut toxiner, orenheter och bekämpar fria radikaler. Vitaminpackad ginseng, lotus och svartvinbär-extrakt balanserar, skyddar och ljusar upp huden. Blanda en tesked av pulvret med några droppar vatten, olja, honung eller yoghurt för att bilda en härlig pasta.
Mega Mist Hyaluronic Acid Toner är en kombinerad facemist och toner för att fräscha upp och återfukta törstig hud. En hög koncentration av hyaluronsyra binder fukt, plumpar upp och mjukgör huden medan ros, apelsinblomma och granatäpple vårdar och lugnar en torr, känslig hud när som helst under dagen. Spraya generöst över hela ansiktet.

Super Charge Serum är fullt av effektiva ingredienser som squalan, vattenmelon, fikonkaktus och jasmin. En kraftfull behandling som penetrerar på djupet och främjer cellförnyelsen. Applicera några droppar i handflatan, värm försiktigt upp produkten och massera in på ansikte och hals med cirkulära rörelser.
P.S. Genom att blanda Super Charge Serum med med en nypa Detox Dust får du en korrigerande nattmask.
Babe Balm är en härligt doftande all-rounder som kan användas på läppar, kindben, ögonbryn, ögonlock, panna, armbågar, händer och fötter. Coenzyme Q10 är balmets hjälteingrediens.

Om  du är ute efter att hitta 100% naturliga, veganska,  rena, super-fuktgivande och extremt närande produkter som garanterat inte spätts ut med meningslösa fyllnadsmedel så kanske Bybi är något för dig också!

Bybi produkterna importeras och sälgs i Finland av House of Organic

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!