2.11.17

VARM VINTER

Seppälän lammastilaSom jag berättat tidigare har jag fullt upp med att hålla mig varm om vintern. Speciellt händerna och fötterna är ett problem. Tidigare år har de enda skorna som hållit mina fötter varma varit Moonboots, men eftersom det nu inte är skor jag vill använda är jag överlycklig att jag förra vintern råkade stöta på Seppälän Lammastila på Borgå julmarknad. Jag köpte ett par lurviga sulor som visade sig vara det bästa jag köpt på länge. Jag klarade mig hela förra vintern med mina maiharen tack vare sulorna. 

Nu på hösten kom min son hem från dagis med så iskalla fötter att han grät. Jag nappade tag i saxen och klippte mina lurviga sulor så att de passade i hans vinterstövlar och efter det har han inte haft problem med kalla fötter.

Jag gjorde också en beställning på nya sulor åt mig själv och passade på att betställa yllesockor och vantar med samma. Sulorna fanns färdiga men vantarna och sockorna tillverkades enligt mina önskemål.

Om du eller dina barn också har anlag för att frysa rekommenderar jag varmt dessa inhemska handarbetsprodukter och dessa är också härliga farsdagspresenter eller julklappar. 

PS. Nu inkommande söndag (5.11) är Seppälän Lammastila på Hagnäs torg, men det går också bra att betställa om du inte hinner dit. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!