2.9.17

EN TILLBAKABLICK PÅ SOMMAREN

Nu när september är inledd och de första röda löven uppenbarat sig i träden känns det passande att blicka tillbaka på sommarlovet som vi avslutade i medlet av augusti. 

Trots att jag hört många kommentarer om sommaren som aldrig kom, upplevde jag inte det själv. Vi hade sommar. Vi var ute. Vi simmade. Vi besökte flera olika städer. Vi badade bastu. Vi sov en vecka i tält. Vi grillade. Vi åkte båt. Vi var på diverse släktingars landställen. Vi var tillsammans.

Den mest spännande händelsen under semestern var kanske när jag vaknade mitt i natten och hörde att någon prasslade i "tamburen" av vårt tält. Det visade sig vara en räv som släpade på en av våra matkassar. Den jäveln fick min chokladplatta.

Annars hade vi det så lugnt och skönt som det är möjligt med två pojkar under skolåldern. Barnen var nog mycket mindre jobbiga under sommarlovet än nu då vardagen igen börjat rulla på. Båda barnen började i nya grupper, den äldre i förskola, så det har varit en hel del att vänja sig vid. Det jobbigaste har varit när vännen inte följt med till den nya gruppen och barnet således förlorat den han alltid varit van att leka med. Det nya läsåret har dock först just kommit igång så hoppet om bättre tider vad gäller kamratrelationer lever. 

Själv har jag suttit hela dagar vid symaskinen och börjat tvätta håret med rågmjöl.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!