17.4.17

SÄG DET MED EN KAKA

Say it with a cake

Say it with a cake

Say it with a cake

Say it with a cake

Vi hade idag efter många om (noro) och men (angina) pojkarnas gemensamma släkt-födiskalas. Någon av er kommer kanske från tidigare år ihåg de kakor jag utan talang hafsat ihop, och förstår  utan att jag säger det, att kakan på bilden inte är gjord av mig.

Jag har en stund följt Monas företag "Say it with a cake" på Instagram, eftersom hennes kakor bara är så härligt personliga och visuellt tilltalande. Jag kontaktade henne för en månad sedan och berättade vad jag önskade av kakan. Fast jag visste att jag inte skulle bli besviken, var det ändå spännande att öppna kaklådan hemma och se hur den slutliga produkten såg ut. Aldrig har jag bjudit på en vackrare kaka och pojkarna var så lyckliga över den. Som smak valde jag vanilj, äpple och lingon och den kombinationen var helt ljuvlig. Alla gäster inklusive barnen mumsade i sig den gluten- och mjölkfria kakan med god aptit.

Om en vecka är det dags för barnfest med 35 ungar, då har vi dock valt att bjuda gästerna på glass och önskat slantar till sparbössan isf presenter.

Ljusen: Pop up kemut


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) Kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  Genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera

Tack för din kommentar!