21.11.16

MINA TIPS FÖR JULKLAPPSUPPKÖPVare sig du vill det eller inte så är julen snart här, och om du är i samma situation som jag d.v.s inte har köpt presenterna än, så ger jag dig några tips gällande var du kan hitta härliga sådana. P.S. Det finns en risk att du hittar ett och annat åt dig själv också, men den risken får du ta.

X-Mas Garage, Alexandersgatan 11, öppet fram till jul. Det här är en gemensam Pop-Up affär där 70 företag är representerade. Här hittar du noga utvalda och estetiskt vackert placerade produkter från julpynt och blommor till kläder och keramik.

Tre Christmas Market, Alexandersgatan 17, öppet från 24.11 fram till jul. Här hittar du produkter av över 100 inhemska företag. Tyngdpunkten av produkturvalet är placerat på barnfamiljer. Jag har varit inne i Tre affären på Mikaelsgatan och kan säga att det bodar gott.

Makia Garage Sale, Sågargatan 20, Hertonäs, 26.11-4.12. Här hittar du förmånliga klädesplagg främst för män, men tidigare år har det funnits en del kläder även för kvinnor.

Ornamo designmarknad, Kabelfabriken 2-4.12. Finsk formgivning, konsthantverk, mode, inredning och grafik.

Tokyo designmarknad, Taik Arabia 2-4.12. Taikens studerande säljer sina konst- och hantverk.

Borgå julmarknader, Konstfabriken 9-11.12 samt Rådhustorget 10-11.12. Här har jag aldrig varit, men tänker gå. Julklappar, prydnader och delikatesser lovas.

Tomasmarknaden, Senatstorget 3-22.12. Den traditionella utomhusmarknaden är ett måste. Speciellt roligt är det med barnen tack vare gratiskarusellen. Tror vi var där åtminstone tre gången förra året.

Gamla studenthusets julmarknad, 17-23.12. Tyngdpunkt på hantverk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!