14.3.15

FJONG I VARDAGSRUMMET

Habitek, String pocket, Samsung, Ikea, Bemz, Granit, Vardagsrum

Bemz, Ikea, Marimekko, Fine little day, Hubsh, House doctor, HM home, Papershop, Hay,Ikea, Bemz

Ikea, Kramfors, Bemz, Linen, Brera lino, Graphite, Designers Guild


Ikea, Kramfors, Bemz, Linen, Brera lino, Graphite, Designers Guild

Ikea, Kramfors, Bemz, Linen, Brera lino, Graphite, Designers Guild, Marimekko


Det brukar vara en hel del fart på i vårt vardagsrum. Det är där de flesta lekarna leks och jag kan drömma vidare om att soffdynor och andra tillbehör skulle hållas där jag visualiserat dem. Soffan förvandlas dagligen till fyr, koja, metrotunnel och säng..

Som jag berättade tidigare var det dags att klä om soffan och vi bestämde oss ganska hastigt för en aningen mörkare färg än den riktigt ljusgrå vi haft, linne ville vi ha som material. Det blev ingen radikal förändring, men linnetyget som är Designers Guilds är härligt mjukt och en lite större kontrast blev det i alla fall mot de vita väggarna soffan omges av. Själva färgen heter graphite och är nog en mycket vacker grå nyans som inte skiftar i blått eller grönt som grå färger ofta gör. 

Vår soffa är gammal, den har kommit till oss i andra hand, men är fortfarande i bra skick. Helt underbart att det finns ett företag som Bemz som motverkar slit och släng kulturen. Soffan fick i och med sin nya klädsel många års tilläggstid.

Nu får vi hålla tummarna att inte någon helt genast kissar eller häller blåbärssoppa på soffan, för då kan mamma nog bli på lite sämre humör.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!