3.11.14

7,5m2

Barnrum, Kidsroom, Childrens room, Ferm Living, tapet,  wallpaper, Niemen tehtaat, våningssäng,  bunkbed, Aarrekid,


Lundia classic, Barnrum, Kidsroom, Artek

När man har bara sju och en halv kvadrat, dvs 3m x 2,5m till förfogande så gäller det att planera rätt. Barnrummet är litet, vilket inneburit att det tagit sin tid innan vi hittat de optimala lösningarna för att två små pojkar skall kunna leka och sova där. Men tro det eller inte så har vi faktiskt fått alla leksaker, två sängar och till och med två skrivbord att passa i det lilla utrymmet. Barnrummet får vara barnsligt och färggrannt och det ser tapeten och de röda sängarna till att det är. 

Från första början har jag sett till att mängden av saker är rätt liten, allt skall ha en plats. Söndriga leksaker åker direkt i roskisen och nya skaffas sällan. I Pulpeten som finns bredvid sängen förvaras pysselgreijer och samtidigt är det en plats för lek med till exempel kassamaskinen. På väggen hänger vi upp pojkarnas konstverk. 

Under våningssängen ryms tre stycken stora lådor som pojkarna själv kan dra ut. I lådorna förvaras duplon, instrument och andra byggklossar. 

I Lundian som finns på den motsatta väggen finns tågbanan, böckerna, bilarna, parkeringshuset, muminhuset och andra vardagliga favoriter. I burkarna och lådorna finns pussel och magneter och andra mindre prylar som tas fram vid förfrågan. 

Från rummet kommer man till ett skilt klädrum, så klädförvaring har jag inte behövt ta i beaktande. 

Ofta tar pojkarna sina lekar också till vardagsrummet, därför har vi en leksakslåda där också, så pojkarna snabbt kan städa undan innan vi äter. Sju och en halv kvadrat på två låter inte som mycket, men det är tillräckligt. I princip skulle det rymmas en säng till ovanpå de två existerande, men det kommer nog inte att hända :-D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!