28.6.14

LEDIG
Nu blev jag och pojkarna sommarlediga och vardagen fortsätter först i september. Får se om jag kan vara utan att transkribera nu och då, det känns lite konstigt att lämna graduintervjuerna liggande.

Vi var nu äntligen till Barnets borg till en neurolog med min äldre son och det var ett positivt besök på alla sätt. Ingenting definitivt åt ett eller annat håll kan man ju i och för sig säga om ett barn i treårsåldern, men nu har vi i alla fall kontakten och en till rekommendation för assitent. Som neurologen så fint uttryckte det har han ju ingen sjukdom, utan det handlar om egenskaper. Problemet är samhällets och därför är det viktigt att den miljö där han förväntas fungera kan möta honom på ett ändamålsenligt sätt. Hoppet lever. Ergoterapi och psykoneurologiska undersökningar övervägs senare om det finns behov, rådgivning för dagis ordnas och vi hoppas ju fortfarande på assistenten, men får se. 

Det är så skönt att tala med någon som man verkligen litar på att kan sin sak. Det var ju första gången för oss. Hittills har man ju själv fått känna sig som den som vet mest. Neurologen lade dessutom märke till min sons överutvecklade vadar och testerna visade på förhöjda muskelenzymvärden så vi skall på gentester senare i sommar för att utesluta muskelsjukdom.

Sommaren är här, vi gör det bästa av den.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!