24.6.14

KLÄTTRA


balloons

ladder, stege, tikkaat, Niemen Tehtaat, kerrossänky, bunkbed, våningssäng

ladder, stege, tikkaat, Niemen Tehtaat, kerrossänky, bunkbed, våningssäng

ladder, stege, tikkaat, Niemen Tehtaat, kerrossänky, bunkbed, våningssängladder, stege, tikkaat, Niemen Tehtaat, kerrossänky, bunkbed, våningssäng, finlayson, kidsroom, lastenhuone, barnrum, fisherprice, mumin, artek, skolmöbler, pulpet, pulpetti, panda, fox, posters, koulutaulu, krittavla, ikea bråkig

I barnrummet händer det. Jag fick äntligen idag stegen jag helt själv ritat upp och beställt till den gamla Niemen Tehtaat våningssängen. Jävlar vad den passar!

Hittills har vi haft båda sängarna på golvet och eftersom barnrummet är stort som ett frimärke så är det en enorm skillnad att få mer golvyta. Jag var inte helt säker på hur pojkarna skulle reagera till det nya arrangemanget, men som ni ser gick det bra, till och med lillis klev upp helt själv och större grynet kan komma ner också utan hjälp. 

Ni som känner mig vet ju att kommer det en ny sak så leder det oftast till större omvälvningar, planer på ett och annat finns alltså gällande barnrummet, men inget definitivt ännu, alltså mer om det en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!