2.4.14

SKISS


Jag var till tatueringsaffären. Trodde jag var en lätt kund, det var jag helt tydligt inte. Trodde jag inte hade någon aning om vad jag ville ha, det stämde helt tydligt inte. Trodde att vem som helst skulle tatuera mig, men nej! 

Jag gick alltså in och sade att jag nu inte egentligen alls visste vad jag ville ha, men att jag diggar det ena och det andra. Genast blev det klart att alla tatuerare inte alls gör allt, utan de är specialiserade och duunar bara det de diggar att duuna. Annat var det då när jag var ung! Nåh, sen när jag nu äntligen fick tala med den som var närmast min stil så tyckte han att jag var den svåraste kundtypen för jag visste egentligen helt vad jag ville ha. Hah! 

Jag fick som hemläxa att skissa upp något fast jag svor att mina teckninstalanger är på lågstadienivå. Här är nu min första skiss. Vet inte om han kommer att bli något klokare av denna referens. Feminint men grafiskt vill jag ha, och så skall pojkarna finnas där. Nu finns de i bladen som runor.

Den versionen som med nålen hackas in i min hy en vacker dag kommer säkert att se ganska annorlunda ut, men hej nu har jag i alla fall tagit första steget. Ett litet steg för mänskligheten ett stort steg för att släcka min tatueringshimo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar!