3.3.14

ARROW
Arrow, coat hanger, design house stockholm

Vår tambur är säkert det utrymme som presenterats minst här i bloggen och som ni ser så finns det inte så mycket att presentera. Det är ett tomt utrymme med några skåp. Orsaken till varför tamburen nu kommit på bilderna är att jag fick Arrow upp på väggen. Det är en helt genial klädhängare som tar mycket lite utrymme. Så nu har vi både lite utrymme för att hänga gästernas jackor och några extra pallar som de kan sitta på, men min sons treårs kalas var vi tvungna att skjuta fram med en vecka, på grund av en flunsa som aldrig tar slut. 3 kommentarer:

 1. hei!

  teillä on ihana koti! oletteko itse asentaneet lattian vai oliko valmiina? me ollaan hakemassa myös kaupungin kämppään ja melkein aina uudiskohteissa on lattiamateriaalina muovimatto, jota kammoksun.. heh.

  t. anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kiitos Anna!
   Mun pienenä missiona onkin ollut osoittaa että kauoungin vuokra-asunnosta voi hyvin tehdä itselleen mieluisan, pitkä-aikaisen kodin. Suomessahan ihannoidaan omistusasumista toisin kuin esimerkiksi ruotsissa jossa suuri osa asuu vuokralla. Itse olen perustellut vuokralla asumista sillä ettei meillä ainakaan tässä elämäntilanteessa olisi mitään mahdollisuuksia asua tämän kokoisessa 81m2 asunnossa tällä alueella ellei kyseessä olisi vuokra-asunto. Kaupungin vuokrathan on sitäpaitsi alle markkinahintojen. Arabianrannan vuokrat lienevät toki sieltä kalleimmasta päästä mutta silti.

   Asuimme vuoden ennen tönne muuttamista myös toisessa kaupungin vuokra-asunnossa ja sisäisen vaihdon kautta pääsimme sitten kiinni töhän unelmiemme asuntoon joka oli vain vuoden vanha meidän tänne muuttaessamme. Tähän uudiskohteeseen hakijoita oli 17 000 joten pidämme itsejämme erittäin onnekkaina. Tämä koti on ihana, valoisa ja kaikinpuolin toimiva.

   Lattiasta vielä sen verran että se oli täällä. Meillä oli myös edellisessä asunnossa laminaatti. Siihen olin kyllä itsekin henkisesti varautunut että lattia asennetaan itse jos muovimatto olisi ollut kyseessä. Muutenhan nämä asunnot pintaremontoidaan aina uudelle asukkaalle ja muuton jälkeen kannattaa aktiivisesti ilmoitella mahdollisista puutteista sillä ne kyllä korjataan aina, ja vuokralla kun asuu niin sehän on ilmaista!

   Pidän peukkuja että saatte asunnon. Sanoisin että kannattaa ottaa vastaan vaikka vähän huonompikin sijainti sillä kun on vuoden asunut voi tehdä sisäisen vaihdon asukkaiden kesken.

   Radera
  2. Ps. Sori kirjoitusvirheistä, tämä puhelimella kirjoittelu :-/

   Radera

Tack för din kommentar!