26.4.13

LÅNGSAMT

Enligt "sisustusarkitehti Marko Paananen" på Liv tv får man inte vara snabb med att inreda. Man skall utgå från en känsla och skriva ner den som en mening på en lapp som man har med sig alltid när man tänker skaffa hem något.

Han tycker att man bra kan leva med fel möbler och saker långa perioder bara man vet att de är fel och har en plan till förändring sen någon gång.

Detta kanske funkar för någon, men definitivt inte för mig!!

Sorry Marko not my cup of tea

The Marko

7 kommentarer:

 1. Hej men hurraaa, då gör vi ju helt "rätt" här hos oss :D

  SvaraRadera
 2. Joo!! Vilken är din inredningsmening ;-)?

  SvaraRadera
 3. Joo!! Vilken är din inredningsmening ;-)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nä har ingen inredningsmening, men så där annars så stämmer det nog på hur jag tänker. Jag vet vad jag så småningom vill byta ut och hur jag vill ha det, men det måste inte göras genast. Men i ärlighetens namn önskar jag ändå att jag hade lite mer av din egenskap att få saker gjort direkt :)

   Radera
  2. Snabbhet har sina sidor förståss, men i ärlighetens namn är det ju självklart så att hemmet blir färdigt så småningom.

   Radera
 4. Det passar oss också för när man flyttat till stort hus så e pengarna ganska så slut o därmed får en massa på "vill ha" listan bara vänta. Men bit by bit skaffas de nog, hoppas jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joo det är klart att det är bättre så! Jag är ju självironisk med det här attvara snabb. Mitt liv skulle vara mycket lättare om jag kunde skriva ner stämningar på lappar och strosa omkring i inredningsaffärer i lugn och ro :-)

   Realiteten är bara den att jag tar tiden då jag har den och gör allt jag kan genast, kanske för att jag vet att det annars blir ogjort i eviga tider. Vi flyttade ju dessutom till en nästan lika stor lägenhet så vi hade det mesta färdigt.

   Radera

Tack för din kommentar!